Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Burgerschap
Onderdelen
U bent hier: Home Gemeente Andere diensten Burgerschap

Burgerschap

 • Belgopocket, een boek voor iedereen
  Met het boek en de website  Belgopocket, antwoorden de Federale Openbare diensten op een duidelijke, korte en concrete manier op uw talloze vragen die de gezondheid, de sociale zekerheid, de werkgelegenheid, de huisvesting, de mobiliteit, het gezin,  het milieu, de consumentenbescherming, de rechtvaardigheid, het pensioen, de fiscaliteit, het burgerschap en de democratie betreffen.
   
   
  Interessante sites :
 • De site van de VZW Carrefour Régional et Communautaire de la Citoyenneté et de la Démocratie (CRECCIDE)
   
  Le Carrefour Régional et Communautaire de la Citoyenneté et de la Démocratie (Het Gewestelijke en Gemeenschappelijke kruispunt voor Burgerschap en Democratie) is een VZW voor een verantwoordelijke burgerschapsopvoeding en voor de democratie. De site stelt verschillende activiteiten voor die hoofdzakelijk op onderwijzers gericht zijn en die over burgerschap, mensenrechten en kinderrechten, veiligheid, de inzet van de wetenschap en het milieu, kindergemeenteraden en jeugdgemeenteraden… handelen.
 • Internetenquête "U en Europa" :
  antwoorden in het  Frans , in het Nederland
   
  De forumsite blijft online actief tot 31 december 2008 (middernacht) (daarna zal hij nog online toegankelijk blijven, maar de gebruikers zullen geen berichten meer kunnen sturen).
   
 • Provincie Luxemburg (Burgerontwikkeling)

 

Document acties